Back to top

Incendi en un aparcament de Reus

10 dotacions dels Bombers han treballat, aquest matí, en l’incendi d’un cotxe en un pàrquing de Reus. Altres vehicles també s’han vist afectats, i l’aparcament ha quedat ple de fum. Els veïns no han hagut de ser desallotjats i no hi ha hagut danys estructurals importants.

 

A les 6 i 10 del matí els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un incendi en un aparcament situat a la plaça del Comte de Reus número 1 de la ciutat. Fins a 10 dotacions s’han traslladat al lloc per apagar el foc, que ha calcinat un cotxe i ha afectat també altres vehicles del mateix pàrquing.

 

L’aparcament, de dues plantes, ha quedat ple de fum, així com les dues escales del bloc de pisos, i és que segons els veïns totes les portes tallafocs estaven obertes. No hi ha hagut danys estructurals importants, però la calor ha provocat desperfectes en algunes canonades d’aigua i la comunitat s’ha quedat sense servei. Els veïns han estat confinats a casa seva, tot i que abans de l’arribada dels Bombers però, alguns han baixat fins al carrer.

 

Segons han explicat alguns veïns a Canal Reus Televisió, una estona abans d’iniciar-se el foc dins l’aparcament s’haurien cremat uns pneumàtics a la porta del pàrquing.

 

Cap a les 10 del matí els Bombers han abandonat el lloc dels fets, després de revisar que no hi hagués cap persona dins de l’aparcament i de ventilar totes les plantes.