Back to top

Un incendi crema 5 hectàrees de vegetació a Alforja

L'origen va ser un autobús que es va incendiar al voral de la C-242

 

ACTUALITZACIÓ 5/8 7:00

Aquesta nit un parell de dotacions de Bombers han fet rereguarda al lloc on van cremar unes 5 ha de vegetació ahir tarda a conseqüència d'un autobús que es va incendiar al voral de la C-242. Avui divendres, remullen i revisen zona. A la C-242 a Alforja hi ha 1 carril obert i es fa pas alternatiu

ACTUALITZACIÓ 20:00

Els Bombers donen l'incendi per  CONTROLAT des de les 20.02 hores. Els mitjans aeris ja s'han retirat i resten a lloc una vintena de dotacions terrestres per acabar d'extingir l'incendi. En total han cremat 5 hectàrees de vegetació.

ACTUALITZACIÓ 18:35

Els bombers han anunciat que l'incendi estaria ESTABILITZAT. Dotacions actualitzades: 10 aèries i 28 terrestres.

incendi alforja

ACTUALITZACIÓ 18:10

Els Bombers de la Generalitat mobilitzen a aquesta hora una quarantena d'efectius. 28 dotacions terrestres i deu d'aèries. El foc hauria calcinat unes 5 hectàrees segons dades provisionals, però avançaria amb una intensitat mitjana. 

Els Mossos d'Esquadra mantenen tallada la carretera i hi han destinat mitja dotzena d'efectius. 

-------------

L'incendi d'un autobús, origen del foc

El foc se situa a tocar de la carretera C-242 i s'ha iniciat després que un autobús hagi calcinat precisament en aquesta via. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat, el foc s'ha estès per la vegetació del voral de la carretera. Aprofitant la sequera d'aquests darrers dies, les flames han avançat amb rapidesa. L'accident de l'autobús no ha deixat cap ferit. 

Paraules clau:

Notícies relacionades