Back to top

Un incendi crema un magatzem de sabates al Camí de Castellvell

El foc s’ha declarat a les 2.20h i ha cremat completament la nau de 500 metres quadrats i dos vehicles. Tres dotacions de Bombers continuen treballant per treure els dos camions calcinats, fer caure l’estructura de la coberta i acabar d’extingir els punts calents. Els Bombers preveuen acabar els treballs aquest vespre.
Incendi en un magatzem de sabates

Un incendi ha cremat la matinada d’aquest diumenge un magatzem de sabates situat a la parcel·la número 15 del Camí de Castellvell de Reus. La nau de 500 metres quadrats ha quedat completament afectada i el sostre de formigó armat ha col·lapsat. S’ha cremat tot el material de l’interior, principalment capses de sabates, i dos vehicles.

Els Bombers han rebut l’avís a les 2.20h i fins al lloc s'han desplaçat quatre dotacions dels parcs de Reus, Tarragona i Cambrils, tres de les quals continuen treballant-hi. Amb el foc apagat, els treballs se centren a treure els dos camions calcinats de dins, fer caure l’estructura de la coberta i acabar d’extingir els punts calents. Els Bombers preveuen tenir-los acabats aquest vespre. Una altra nau i una fusteria que hi havia a la vora dels fets no han quedat afectats per les flames.

Paraules clau: