Back to top

Un incendi destrueix un habitatge a Les Masies Catalanes

La mala combustió d’una llar de foc provoca un incendi que destrueix un habitatge a Les Masies Catalanes

masies

La mala combustió d’una llar de foc és la causa de l’incendi que s’ha originat el amtí del dissabte 16 de novembre al número 3 del carrer de l’Avet, a la urbanització Les Masies Catalanes, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat i l’alcalde del municipi, Mario Cortés, que s’ha desplaçat al lloc dels fets.

bombers

Els bombers han iniciat la seva actuació a les 8:48 del matí després de rebre un avís per l’incendi. A l’habitatge, de tipus metàlic, hi vivien una parella amb els seus dos fills. El foc, que ha afectat tota la estructura de l’habitatge i l’ha destruït completament, no ha provocat danys personals, tot i que una de les persones afectades ha hagut de ser atesa per inhalació de fum i ha estat evacuada a l’hospital. 

Vuit dotacions de bombers

Els bombers han desplaçat vuit dotacions fins al lloc dels fets dels parcs d’Alcover, Reus i Valls per apagar les flames, que també han afectat altres parts de la finca, per la qual cosa s’ha produït molt fum a causa que han cremat plàstics i altres materials que han obligat als bombers a actuar amb mascaretes i a rellevar-se.

Els bombers han marxat del lloc dels fets cap a dos quarts d’una del migdia, moment en que també ho ha fet l’alcalde, que s’ha interessat per la situació dels afectats i per les necessitats que podia tenir el cos de Bombers. 

Extremar la precacució

Precisament, i després d’aquest incendi, l’alcalde ha recordat la necessitat d’extremar totes les mesures de precaució en relació a l’encesa de llars de foc, xemeneies i calefaccions i ha recordat que el passat mes de gener, fa només deu mesos, una altra casa, en aquest cas de fusta, de la plaça Sant Antoni, a Les Masies Catalanes, es va veure completament afectada per un foc. 

En aquest mateix sentit s’ha pronunciat el cos de Bombers, ja que des d’aquesta passada nit s’han produït fins a 4 incendis originats en xemeneies i llars de foc i en tres casos més han hagut d’actuar per calefaccions en mal estat.     

Paraules clau: