Back to top

Indústries Teixidó, un any després de guanyar la loteria

Tot i que la sort no ha somrigut al Baix Camp amb la loteria de Nadal, els treballadors d'indústries Teixidó no han perdut l'esperança fins a l'últim moment.

Fa just un any que l'administració de loteries de la Pastoreta repartia 60 sèries del 72.897 de la loteria de Nadal de les quals la gran majoria van anar a parar als treballadors d'Indústries Teixidó a Riudecols. Segons José Lucena, el president del comitè de treballadors de l'empresa, afirma que ha estat un any molt feliç on s'han pogut desfer de càrregues econòmiques. Un any després, l'esperança i la il·lusió de tornar a guanyar la loteria amb el número 67.719 ha inundat els treballadors de l'empresa fins a l'últim moment.

Per prevenir que algun dels treballadors es quedés sense número com ja va passar l'any passat, enguany des del comitè han hagut de limitar a 3 dècims per treballador per assegurar-se de repartir la il·lusió entre tots els que formen part de la companyia.

365 dies després, molts dels afortunats segueixen treballant, però tal com afirmava Lucena al micròfon de Canal Reus, si enguany els hagués tornat a tocar el primer premi, molts treballadors haurien avançat la jubilació.

teixidó

La loteria també esquitxa indústries Teixidó aquest Nadal 

Tot i no haver rebut el primer premi, els treballadors d'indústries Teixidó tornen a estar de celebració perquè han repartit 172.000 euros, en 1.720 dècims. 100 euros per dècim. 

Paraules clau:

Notícies relacionades