Back to top

Ingressa a la presó el lladre que va robar un cotxe a Riudoms a punta d'escopeta

Segons avança el digital 'El Caso', la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya s'ha personat com a acusació particular, perquè l'home va atropellar un agent durant la fugida.

L'home que aquesta setmana va robar a punta d'escopeta un cotxe d'alta gamma a Riudoms ha ingressat a la presó, per ordre del jutge. Així ho avança el digital 'El Caso', que també explica que l'altra persona detinguda, una dona que va ser interceptada a Les Borges del Camp mentre fugia amb el cotxe del lladre arrestat, és menor d'edat

Els fets van passar dimarts al migdia. Els lladres van assaltar el conductor d'un Porsche quan aquest intentava entrar al garatge de casa seva, al carrer Sant Sebasità de Riudoms. Segons testimonis oculars dels fets, anaven armats amb una escopeta i fins i tot l'arma va ser disparada a l'aire com a mesura intimidatòria.

Tot i que els veïns van estar a punt de frenar la fugida dels lladres, aquests van acabar marxant del poble i es va organitzar un dispositiu policial per localitzar-los i detenir-los. Els Mossos van tallar la carretera TV-3141 i una furgona de la policia, durant la instal·lació d'un control, va acabar bolcada. 

Finalment es va localitzar el cotxe furtat, així com el lladre que ha acabat ingressant a la presó. 

Paraules clau:

Notícies relacionades