Back to top

Ingressa a presó un jove per una vintena de delictes al Camp de Tarragona

Entre els diversos delictes hi ha un furt de la caixa enregistradora a un establiment de Reus.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir el passat 7 de desembre un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, com a presumpte autor d’una vintena de delictes. En concret està investigat per 6 robatoris violents, 6 robatoris i furts d’ús de vehicle, 2 furts, 4 robatoris amb força a interior de vehicle, conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

La investigació policial va iniciar-se el passat 26 de novembre, arran de la sostracció a Valls d’un vehicle que va ser localitzat el dia 28 a la localitat d’Alcover. Les indagacions policials van relacionar aquest primer robatori amb un sospitós, el qual el dia 28 de novembre va perpetrar quatre robatoris violents consecutius.

En tots els casos, el lladre va sostreure la bossa de mà de les víctimes i va fugir amb el vehicle sostret. Immediatament, els Mossos van efectuar diferents controls policials per la comarca de l’Alt Camp amb la col·laboració de la Policial Local de Valls i els vigilants d’Alcover i van detectar el sospitós que circulava de manera temerària, posant en greu perill els usuaris de la via

Tres fets delictius consecutius

A partir de llavors, també es va relacionar el sospitós amb el robatori d’una furgoneta a Vilallonga del Camp, el 5 de desembre, que va utilitzar per desplaçar-se entre poblacions. Aquell dia va cometre tres fets delictius consecutius: un robatori amb violència a un establiment de Valls, un furt de la caixa enregistradora a un establiment a Reus i un robatori amb violència a Vila-seca on una dona va resultat ferida. En tots els casos va robar la caixa enregistradora de la botiga i per no ser reconegut, portava un passamuntanyes i guants. 

Durant la tarda del mateix dia 5 el sospitós va robar a l’interior de tres vehicles estacionats al municipi de Vilallonga del Camp. 

Dispositiu policial per detenir al sospitós

El dia 7 de desembre a la localitat de la Selva del Camp van furtar carn d’un camió frigorífic mentre un repartidor estava descarregant per entregar-la a un establiment.

Es van iniciar llavors un dispositiu policial per detenir al sospitós dels fets ja que les investigacions apuntaven que es tracta de la mateixa persona. Finalment, el vehicle sostret amb el qual circulaven va accidentar-se en la fugida al Fornàs de Valls. Gràcies a la investigació es van poder recuperar objectes sostrets en diferents robatoris i roba identificativa que duia el sospitós al cometre els robatoris.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Tot i així, la investigació segueix activa per i no es descarten noves detencions.

Paraules clau:

Notícies relacionades