Back to top

Un inici de rebaixes amb poca afluència de clients

A partir d'aquest dilluns, els aparadors anuncien descomptes en els productes entre el 30 i el 70%. El teixit comercial de la ciutat augura que serà una bona campanya però els comerciants coincideixen en el fet que aquests primers dies de rebaixes seran fluixos.
Un inici de rebaixes amb poca afluència de clients

El primer dia després de les festes nadalenques és sinònim de rebaixes. Els Aparadors plens de cartells d'ofertes de tota mena. Enguany però el 50% de descompte és majoritari en molts establiments, però alguns ofereixen fins al 70%. Durant aquest primer dia de campanya els comerciants coincideixen a dir que no s'espera molta afluència de clients. El fet que les rebaixes comencin el dilluns comporta que l'inici de la campanya sigui més esglaonada fins a arribar al cap de setmana on s'espera que les vendes augmentin i també hi hagi més moviment als carrers.

Per altra banda, molts establiments de la ciutat ja oferien descomptes i ofertes els dies previs a les rebaixes per tal d'ajudar a les vendes nadalenques. Segons els comerciants aquest solapament ve donat per la gran quantitat de promocions que els clients troben durant les festes i els establiments se senten obligats a ser competitius.

Joana Pérez és propietària de la botiga Reus París Londres i explica que "intentes buscar algun article per posar en promoció per ser més atractiu per aquestes festes. Les rebaixes aquí a Catalunya no arriben fins al dia 7 però el bombardeig que hi ha comercialment parlant és difícil de suportar".

Mary Markova, de la botiga ITM afegeix que "o fas rebaixes o fas rebaixes, no hi ha una altra opció durant el Nadal perquè la gent no vol comprar sense rebaixes i s'han de començar els descomptes abans".

La campanya de rebaixes s'allargarà en la majoria d'establiments fins al 28 de febrer.

Paraules clau:

Notícies relacionades