Back to top

Innolab, el nou laboratori de solucions empresarials de REDESSA

És un projecte emmarcat en el Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament de Reus per donar suport al teixit empresarial

REDESSA posarà en marxa Innolab, un laboratori dirigit a empreses que necessitin innovació i solucions. El laboratori serà un espai de trobada entre empreses per trobar solucions innovadores a través del mentoring i la cocreació. 

Segons la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, Innolab és "un espai de trobada en el qual totes les empreses poden aportar aquelles idees que tenen sobre noves necessitats que han identificat o mancances de l'empresa per posar-les en comú i treballar-les". El laboratori servirà com a espai de cocreació i col•laboració entre empreses i mentors per tractar buscar solucions. 

El projecte es posarà en marxa a l'octubre i funcionarà fins al juny del 2022

És un projecte obert a empreses establertes a Reus amb una antiguitat de més de tres anys i que comptin amb plantilles d'entre 5 i 50 treballadors. Les empreses treballaran amb els mentors de forma conjunta a través de sessions per trobar solucions innovadores i nous models de negoci. 


El laboratori és una acció emmarcada en el Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament de Reus que compta amb un pressupost de 30.000 € i que pretén donar suport al teixit econòmic. S'engegarà a l'octubre i estarà en funcionament fins al juny del 2022. També s'ha avançat que es posarà en marxa un projecte enfocat a empreses de recent creació, start-ups i empreses joves en un futur pròxim. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades