Back to top

Inscriu-te al "Fans del Seguici" 2021

Canal Reus prepara una nova edició de la Trobada d'Elements del Seguici Fets per tu. Enguany, degut a la pandèmia, hem hagut d'adaptar l'esdeveniment al carrer seguint les mesures sanitàries actuals.

Al final d'aquesta notícia hi trobaràs el formulari d'inscripcions

Com serà aquest any?

La principal novetat és que l'esdeveniment es trasllada a la Plaça Anton Borrell del Parc de Sant Jordi. La segona novetat és que els participants que s'inscriguin hauran d'anar acompanyats d'un màxim de 2 adults de la seva unitat familiar. Cada unitat familiar es col·locarà en un punt de la plaça i estarà a 3 m de distància de la següent unitat familiar. Així no barrejarem grups bombolla.

Per accedir a la Plaça serà imprescindible inscriure's prèviament (trobaràs el formulari al final d'aquesta notícia)  i l'accés serà per dues entrades: l'entrada que toca a la Plaça de la LLibertat i la que toca a l'Avinguda Sant Jordi.Els participants faran una ballada conjunta des del punt on se'ls ubiqui a la plaça i després es farà una cercavila per tot el Parc de Sant Jordi, sempre garantint les mesures de seguretat.

És imprescindible que els adults i els majors de 6 anys portin mascareta.

  • A on? Plaça Anton Borrell del Parc de Sant Jordi
  • Quan? El diumenge 19/09 de 10.30 a 12 h
  • Com participar-hi? Només es podrà accedir amb inscripció prèvia (places limitades)

Horaris

  • 10.30 h: obertura de portes
  • 10.30 – 11.30h: recollida inscripcions i entrada + col·locació de participants a la plaça
  • 11.30 h: ballada conjunta + inici de cercavila
  • 11.30 – 12.00h: cercavila
  • 12 h: fi de la trobada

Inscripcions

ENTRADES EXHAURIDES

Les entrades per assistir a la VIII Trobada d'Elements del Seguici Festiu fets per tu s'han exhaurit. Si estàs interessat en assistir-hi, envia un mail a fansdelseguici@canalreustv.cat amb les teves dades personals (nom i cognom, telèfon i DNI )i les dels nens/nenes (Nom i cognoms) i et posarem en una llista d'espera per si algú es dona de baixa.

Moltes gràcies

Amb el suport de

Martina Reus

 

 

 

 

Paraules clau: