Back to top

Instal·len codis QR turístics a tots els pobles del Priorat

La iniciativa reforça la informació turística, alhora que és una eina idònia en l’actual emergència sanitària.

El Consell Comarcal del Priorat coordina la instal·lació a tots els pobles de plaques amb codis QR que vinculen les propostes turístiques de cada municipi o nucli de població. D’aquesta manera, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Priorat intenta reforçar i actualitzar la informació turística dels municipis de la comarca.

Entenem que aquesta és una acció sostenible i de futur, que ha vingut per quedar-se, però alhora és obvi que es tracta d’una eina turística que és idònia per al turisme en el moment actual d’emergència sanitària”, opina la consellera comarcal de turisme, Marta Camp.

Els codis QR s'actualitzen periòdicament

Des d’aquest punt de vista, els codis QR redueixen ara mateix la interacció social i permeten estar informats sense necessitat de fulletons en paper. Les plaques amb els codis QR de cada localitat enllacen amb la informació turística que figura, a cada moment, en la pàgina web de turisme comarcal: www.turismepriorat.org.

Els codis identifiquen l’idioma de navegació del mòbil del visitant i el vinculen al web amb el mateix idioma, sempre que sigui uns dels cinc que s’ofereix: català, castellà, anglès, francès i alemany. Si es tracta d’un altre idioma, es dirigeix a la versió anglesa.

Aquest web s’actualitza periòdicament pels tècnics de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal i s’hi poden trobar propostes de senderisme, d’enoturisme, llocs emblemàtics, informació de festes, allotjaments o restaurants, entre altres coses d’interès.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades