Back to top

Insubmises Roller Derby Reus celebra el seu segon aniversari

L'equip ha organitzat un entrenament obert amb membres d'altres equips de Catalunya.
Insumisses Roller Derby Reus celebra el seu segon aniversari

El Roller Derby és una disciplina esportiva de contacte majoritàriament femenina i sobre patins que consisteix en diversos enfronataments anomenats jams. Cada equip escull una jammer encarregada d'anotar punts donant voltes en una pista oval, i on l'equip contrari ha d'impedir que realitzi aquestes voltes. Ara fa dos anys va néixer a Reus Insubmises Roller Derby, un equip  que compta amb prop d'una vintena de jugadores que venen de diversos punts dels territori, donat que a Catalunya només hi han 3 equips femenins d'aquesta disciplina.

Cinta Ferré és jugadora d'Insubmises Roller Derby Reus i explica que "hem fet un equip molt nostre en el sentit que nosaltres ens hem ficat la normativa, nosaltres ens organitzem els entrenaments. Ho fem tot molt autodidacta i molt assembleari".

Actualment les Insubmises Roller Derby Reus són una entitat esportiva però encara no competeixen però pròximament esperen poder federar-se com equip i poder entrar en competició.

Núria Castillo és la capitana d'Insubmises Roller Derby Reus i afegeix que "pot venir qui vulgui, sàpiga patinar o no. Altes, baixes, primes, grasses. Hi ha lloc per a tothom".

L'equip ha celebrat el seu aniversari aquest dissabte amb un dinar vermut i amb un entrenament obert on hi han participat diverses jugadores de la resta d'equips catalans de Roller Derby.

Paraules clau: