Back to top

Intensifiquen els controls policials a Reus contra la venda de joguines perilloses

La Guàrdia Urbana de Reus i la Guàrdia Civil col·laboren estretament per garantir que no es mantenen a la venda productes que poden posar en risc a nens i nenes.

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus de la mà de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil a Tarragona, han intensificat durant la darrera setmana de novembre -i ho seguiran fent durant la primera de desembre- els controls sobre establiments de la ciutat que venen joguines i altres productes similars destinats a infants i joves. Uns registres en què es busca garantir la seguretat dels productes, però també comprovar el seu correcte etiquetatge respecte de la normativa europea per garantir que siguin importats per la via legal i no de contraban.

Dards amb puntes de ferro

Durant una de les inspeccions, enregistrada per Canal Reus, els agents han requisat, entre d'altres, dards amb punta de ferro sense etiqueta de procedència ni advertència de perillositat, diversos jocs de taula amb mal etiquetatge o guardioles que simulaven ser peluixos, però que contenen parts de plàstic rígides i tallants. Tot i que és una campanya que tots dos cossos duen a terme plegats durant tot l'any, els controls s'han intensificat durant les darreres setmanes abans de l'arribada de Nadal.

controls joguines, guardia urbana


Després de fer inventari de tot el material intervingut, finalment els agents s'asseguren que són desats i retirats de les prestatgeries. El propietari de l'establiment és el responsable de guardar-los fins que la fiscalia o qualsevol dels cossos policials els hi requereixi.

Paraules clau:

Notícies relacionades