Back to top

Intercepten un individu circulant contra direcció

Espectacular persecució a l'AP-7 a l'altura de Cambrils durant la matinada del dissabte. Un individu conduïa temeràriament durant 36km envaint el carril contrari i va acabar impactant amb el cordó policial. L'home es troba a l'Hospital Sant Joan sota custòdia hospitalària mentre els Mossos d'Esquadra esperen per fer-li la prova de drogues.
Imatge del cotxe de l'autor dels fets i dels Mossos d'Esquadra

Un conductor temerari circula durant 36km en contra direcció a l'AP-7, i sobrepassant els límits de velocitat. Els fets han passat aquest dissabte a la matinada, quan un home de 39 anys ha protagonitzat una persecució amb els Mossos d'Esquadra.

En un primer moment, l'individu circulava pel seu carril en direcció a València sud, però fent esses; un fet que va alertar als conductors que transitaven l'autopista i va comportar que el 112 rebés 24 trucades a les sis de la matinada. En el moment en què el presumpte autor es va adonar que tenia els cossos de seguretat darrera seu perseguint-lo, va reaccionar de manera més agressiva, canviant la seva direcció cap a Barcelona i posicionant-se així en el carril contrari. La persecució va finalitzar amb l'actuació dels Mossos, que van crear una barrera formada per dos dels seus cotxes a l'alçada de Cambrils. Paral·lelament a aquests fets, uns altres agents estaven desviant els vehicles que circulaven en la direcció contrària per evitar que es produís una col·lisió amb el conductor.

Moments després de la detenció, el agents van sotmetre l'individu a les proves d'alcoholèmia que va donar negativa. No obstant això, estan a l'espera de realitzar-li la prova de drogues que no es pot practicar sense l'autorització del jutge.

Segons les fonts policials, el vehicle que conduïa l'autor dels fets era prestat, no pas robat; i en el seu interior s'hi van trobar grans quantitats de telèfons, tauletes, material informàtic, i un total de 12.750€.     

En aquests moments, el conductor es troba sota custòdia hospitalària a l'Hospital Sant Joan de Reus, i de moment s'enfronta contra tres delictes: conducció temerària, danys i atemptat contra els agents de seguretat.

Paraules clau: