Back to top

Intercepten un vehicle amb 71 quilos de haixix a Vila-seca

Els detinguts, un home i una dona d'entre 30 i 50 anys van ser posats a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Reus

Efectius del Grup de Reserva i Seguretat (GRS) de la Guàrdia Civil en un control establert a l'autopista AP-7, van interceptar un vehicle que transportava 71 quilos d'haixix, detenint als ocupants de la mateixa per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

haixi


Els fets van passar a principis de setmana, quan personal del Grup de Reserva i Seguretat (GRS) de la Guàrdia Civil feien un control al peatge de l'autopista AP-7 del terme municipal de Vila-seca

Comportament sospitós

Un cop establert el control policial, els agents encarregats de la selecció de vehicles van observar com un turisme Opel Corsa, de color fosc, amb matrícula espanyola, minorava excessivament la marxa, trigant més temps de l'habitual en ultrapassar el peatge previ a l'control. Per tal motiu van procedir a donar-li l'alt per estacionar-lo en lloc habilitat per a la seva inspecció.

143 paquets d'haixix

haixix

Després de la identificació del seu conductor i acompanyant, es va procedir a un registre superficial del vehicle. A l'ésser requerit sobre el contingut de l'equipatge que es trobava al maleter, va mostrar una actitud extremadament nerviosa, per la qual cosa se li va sol·licitar l'obertura de les maletes, descobrint al seu interior nombrosos paquets precintats amb cinta marró, que podria ser haixix.

Es van comptabilitzar un total de 143 paquets amb un pes individual d'uns 500 grams. Es van realitzar proves amb el dispositiu droga-test, donant positiu en haixix, per la qual cosa es va procedir a la immediata detenció de tots dos per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Els detinguts, un home i una dona d'entre 30 i 50 anys, de nacionalitat, francesa i suïssa,van ser posat a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Reus, el qual va decretar presó comunicada eludible sota fiança.

Paraules clau:

Notícies relacionades