Back to top

Interior estudiarà la internalització del 112 de Reus

El Departament d'Interior s'obre a estudiar la internalització del 112. Un fet que valoren positivament des del Comitè d'Empresa del 112 de Reus que, paral·lelament, hauran de comparèixer al Parlament per exposar la seva situació davant l'hemicicle.

Les reivindicacions del comitè de vaga del 112 de Reus estan donant els seus fruits, ja que sembla que hi ha voluntat de negociació pel Departament d'Interior. Des del passat 21 d'agost els treballadors del 112 de Reus i la Zona Franca es troben en vaga amb serveis mínims del 85% per reclamar un conveni propi i la internalització del servei. Doncs bé, des d'Interior expressen la ferma voluntat de crear una comissió d'estudi que avaluï la internalització del 112, una situació que des del comitè de vaga valoren positivament.

Miquel Vendrell, membre del Comitè d'Empresa del 112 de Reus, explica a Canal Reus que "a la pròxima licitació hi haurà un plus d'emergències, tot i que aquesta pujada [de salari] és la xocolata del lloro. És poca cosa i per res del món ens aturem aquí". Vendrell assegura que la situació, que ja fa més de dos mesos que dura, no es pot allargar molt. "El que ara diuen que volen fer, pot venir un nou govern i pot canviar totalment", rebla. "Sabem que aquestes situacions prenen molt de temps i més quan han d'estudiar una cosa en la qual no estan gaire interessats a dur-la a terme. Estarem pendents perquè això no s'eternitzi", conclou.

Hauran de comparèixer al Parlament

En paral·lel, a la Comissió d'Interior del Parlament de Catalunya es va aprovar la compareixença dels treballadors per exposar la seva situació davant l'hemicicle. Un fet que s'hauria de produir en les pròximes setmanes.

Paraules clau:

Notícies relacionades