Back to top

Interior no preveu la internalització del 112

Tot i que a finals d'octubre semblava que totes les seves reivindicacions estaven donant els seus fruits quan Interior els va dir que estudiaria la seva internalització, ara sembla que s'han fet enrere.

Des del passat 21 d'agost els treballadors del 112 de Reus i la Zona Franca es troben en vaga amb serveis mínims del 85% per reclamar un conveni propi i la internalització del servei. A finals d'octubre semblava que totes les seves reivindicacions estaven donant els seus fruits, quan Interior va fer arribar al Comitè d'empresa del 112 que estudiaria la seva internalització. Ara, però, sembla que s'ha fet enrere.

Es preveu la internalització del 061, però no del 112

El pressupost del 2022 que ha aprovat el Govern de la Generalitat preveu internalitzar el 061, col·lectiu que també està en vaga des del 18 d'octubre, però no el del 112. Des del Comitè d'empresa lamenten aquesta falta de compromís per part del Govern que segons diuen "genera inquietud i descontent" en una plantilla "molt desgastada" per la seva precària situació. De fet, expliquen que durant el mes d'octubre, 5.600 trucades han quedat sense atendre. 

El Comitè de vaga es va reunir ahir amb Treball per exposar la seva situació i ara queden a l'espera de què en els pròxims dies els comuniquin quin serà el seu paper com a mediadors del conflicte. Mentrestant, i davant la manca de compromisos ferms, el 112 segueix en vaga.

Paraules clau:

Notícies relacionades