Back to top

Inversions de futur per garantir el creixement del Port de Tarragona

El president sortint del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha passat per La Comarcal de Canal Reus en la que és la seva darrera entrevista com a màxim dirigent de l'Autoritat Portuària

Aquest dimecres, el president sortint del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha passat per La Comarcal de Canal Reus en la que és la seva darrera entrevista com a màxim dirigent de l'Autoritat Portuària. En els pròxims dies, Cruset serà substituït en el càrrec per algú encara per determinar, un canvi motivat per la sortida de Junts del Govern de la Generalitat.

L'encara president ha destacat l'evolució física de les instal·lacions del Port: més de 100 milions d'euros d'inversió en 4 anys que multipliquen la capacitat de creixement del Port de Tarragona. L'impuls de la Zona d'Activitats Logístiques, amb les obres ja en marxa, les millores i creació de les estacions ferroviàries de La Boella, a tocar del port i de Guadalajara-Marchamalo al centre de la península, han de permetre consolidar l'equipament portuari com el quart de l'Estat en volum de trànsit de mercaderies.

Un final de mandat, el de Cruset, que coincideix enmig del conflicte per la reestructuració del sector l'estiba. En aquesta línia, ha afirmat que empreses i estibadors es troben enmig de negociacions i que el fons de la qüestió es troba en el fet que les empreses operadores volen poder controlar l'organització del treball dels estibadors, que tradicionalment s'han autogestionat el volum de feina.

Cruset tornarà a la Diputació

Cruset també ha confirmat durant l'entrevista que la seva intenció és deixar la vida política activa i, després d'aquesta etapa a l'Autoritat Portuària, tornarà a la Diputació de Tarragona, on conserva la seva plaça de funcionari.

Recupera l'entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades