Back to top

Investiguen un individu per caçar ocells fringíl·lids

Els agents de policia de la Generalitat de Catalunya han iniciat una investigació per resoldre el delicte ocasionat al municipi de Riudoms. Un jove reusenc de nacionalitat espanyola hauria introduït xarxes il•legals en una finca per poder caçar ocells fringíl•lids.
Imatge de les caderneres recuperades per a transportar-les al centre de recuperació de fauna

Un jove de Reus, de 24 anys, està sent investigat pels Mossos d'Esquadra per un presumpte delicte contra la fauna i la flora. Segons els agents, el jove hauria instal·lat diversos paranys en una finca rústica del municipi de Riudoms per capturar ocells fringíl·lids.

La primera trampa era una xarxa japonesa, una indumentària molt comuna que s'utilitza per caçar aus i ratpenats, tot i que la venda d'aquest tipus d'eina està prohibida al territori català. També hauria utilitzat una xarxa abatible, que tot i ser de caça selectiva, necessita una autorització que el jove reusenc no tenia.

La setmana passada, els Mossos van anar als llocs dels fets i van recuperar quatre caderneres capturades, i les van portar a un centre de recuperació de fauna.

Paraules clau: