Irati Lazcano guia la Fundació cap a la dinovena consecutiva

Un pòquer de gols de la davantera basca han permès sumar tres punts més a l'equip de Marc Mestres.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

El primer partit del "tourmalet", superat amb victòria solvent. La Fundació Futbol Base Reus ha sumat tres punts importants per continuar encapçalant en solitari la Primera Catalana. En aquesta ocasió, el Fontsanta-Fatjó B, terceres classificades, no ha pogut fer res davant l'efectivitat de les roigs-i-negres, liderades per una imperial Irati Lazcano

La davantera ha aniquilat qualsevol opció visitant amb un pòquer de gols. A l'inici del duel i abans del descans; i després a la segona part per sentenciar l'enfrontament. Entremig del tercer i del quart, Abril Ramón ha marcat la diana de l'honor visitant (4-1).

Arriba el partit decisiu

Aquesta setmana, les de Marc Mestres visitaran el camp del Levante las Planas B, segones classificades i amb qui es jugaran mig ascens de categoria. La "final" es jugarà dissabte a les 16:00 h.