Back to top

Isaac Bonillo ocuparà l'escó vacant del PSC al plenari de Reus

Bonillo, secretari d'Economia de la formació socialista a Reus, ocuparà l'escó de Carmina Pozuelo fins a les eleccions del pròxim mes de maig

L'economista i actor Isaac Bonillo serà el nou regidor del PSC al plenari de l'Ajuntament de Reus. Bonillo ocuparà l'escó vacant que va deixar Carmina Pozuelo, traspassada el passat 31 de desembre. El futur nou regidor socialista, secretari d'Economia de l'agrupació local, ocupava el número 9 a la llista del PSC a les darreres eleccions municipals i serà nomenat tan aviat com el grup enllesteixi la documentació necessària, previsiblement abans del pròxim plenari previst pel divendres 20 de gener.

Isaac Bonillo és actualment funcionari del Departament d'Educació en l'especialitat d'Economia, professor de la Facultat d'Economia i Empresa de Reus, de la Universitat Rovira i Virgili, on imparteix microeconomia i de la Universitat Oberta de Catalunya on imparteix Teoria Econòmica i Societat i dirigeix treballs de fi de grau. A més també té formació en Administració i Direcció d'Empreses. 

D'altra banda, també és llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona i Diplomat per l'Associació Catalana d'Actors. Ha participat en diverses obres de teatre, n'ha dirigit i ha participat en anuncis i sèries de televisió.

Paraules clau:

Notícies relacionades