Back to top

Isidre Guinjoan, nou president del CN Reus Ploms

SILVIA ANDREO

Isidre Guinjoan és el nou president del Club Natació Reus Ploms. La seva candidatura s’ha imposat per només 3 vots de diferència a la del fins ara màxim dirigent de l’entitat, Andreu Giménez. Aquest dissabte els socis han escollit a les urnes qui volien que fós el nou president els propers 6 anys. Guinjoan i la seva junta han estat els escollits

Isidre Guinjoan i la seva junta dirigiran el Club Natació Reus Ploms els propers 6 anys. Dels 410 socis que han anat a les urnes aquest dissabte, 201 s’han decantat per Guinjoan, 198 per Giménez i 11 han votat en blanc. Només 3 vots de diferència han donat  a Isidre Guinjoan com a guanyador de les eleccions a la presidència del CN Reus Ploms. Un resultat molt ajustat. El nou president no vol que això suposi una divisió del club.

A partir de dilluns començaran a treballar amb dos objectius prioritaris: eliminar les barreres arquitectòniques i solucionar el problema econòmic. Guinjoan ha volgut felicitar també al seu rival i ha reconegut la seva feina. Per la seva banda, Andreu Giménez assegura que és el moment de descansar. No es posarà al servei de la nova junta però tampoc posarà impediments perquè puguin tirar endavant totes les seves propostes. Comença una nova etapa al club Natació Reus Ploms amb un nou president.