Back to top

Isidre Guinjoan: "És viable tenir les instal·lacions llestes el 2024"

El president del Club Natació Reus Ploms explica a Canal Reus que és viable que la remodelació del club continuï amb els terminis establerts.

Massa mesos més tard del que esperaven, però l'aprovació definitiva del pla de viabilitat del Ploms ja és una realitat. Tal com els explicàvem dimecres a Canal Reus, la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha donat el vistiplau al projecte plomista, que tal com assegura el mateix president albinegre Isidre Guinjoan, és "el primer pas pel projecte del pla de viabilitat del club". Un projecte que tindrà un cost que rondarà els set milions d'euros i que ha de ser una realitat el 2024.

Una inversió real

Guinjoan assegura a Canal Reus que els costos de les obres de remodelació del Ploms són "assumibles". Deixa clar que l'entitat centenària no només es quedaria a deute zero, sinó que tindria diners per poder tirar endavant unes inversions que, segons diu, es poden "assumir en un termini de quinze anys". 

Les obres 

Està previst que al primer semestre del 2023 arranquin les obres de sostenibilitat energètica de l'entitat, que al segon semestre comencin les de la residència, i a l'últim trimestre el club iniciï els treballs de remodelació del Ploms.

Paraules clau:

Notícies relacionades