Back to top

Ja es coneix el cartell del festival de música Garbinada Pop de Falset 2023

Enguany el festival arriba a la tercera edició i tindrà lloc del 22 de juliol al 15 d'agost a la capital del Priorat amb Mishima, Xarim Aresté, Buhos i The Tyets com a caps de cartell

La tercera edició de la Garbinada Pop de Falset portarà enguany una dotzena de formacions musicals a la capital del Priorat que permetran gaudir d’alguns dels noms més importants del pop/rock independent que es fa al nostre país i també de la música festiva més actual. D’aquesta manera, entre el 22 de juliol i el 15 d’agost, actuaran a Falset noms tan importants com Mishima o Xarim Aresté, referències absolutes pels seguidors del pop/rock independent, i també dues de les formacions amb més seguidors en l'actualitat, principalment entre el públic jove: Buhos i The Tyets.  

El cartell de la Garbinada Pop’23 el completen grups emergents com són Anna Andreu, Selva Nua, Carlota Flâneur, Islandia Nunca Quema o La Cosina i també grups amb segell de la capital del Priorat, com els Primera Cita, o el músic amb arrels a la comarca, Josep Xortó.

cartell garbinada pop

Nova ubicació

Enguany, aquest cicle de concerts arriba amb novetats, ja que estrenarà ubicació: l’esplanada situada davant de l’edifici modernista del Celler Cooperatiu de Falset i també el wine bar que hi ha a la terrassa lateral de l’edifici. En aquest espai tindrà lloc el concert inaugural amb Anna Andreu el 22 de juliol (20.30 h).  Els dies 28 i 29 de juliol, entre les 20 h i la una de la matinada, hi haurà dues sessions del que s’ha anomenat Garbinada Pop i Vi.

Garbinada FM

Buhos

L’altra gran novetat de la Garbinada Pop’23 són les dues jornades de concerts de música festival programada al voltant de la Festa Major d’agost que clourà la tercera edició del festival igual que l’any passat. L’organització ha batejat com a Garbinada FM les actuacions dels dies 12 i 15 d’agost a la carpa de les festes amb dos dels grups més actuals de la música catalana: Buhos (dissabte 12 d’agost, 23.30 h), amb nou disc, i The Tyets (dimarts 15 d’agost, 00.30 h), la gran sensació del moment amb el seu últim disc ‘Epic Solete’.

Aquests dos grups per gaudir de la disbauxa i el ball tan típic de l’estiu estaran acompanyats del grup local Primera Cita (12 d’agost), que torna després de l’èxit de l’any passat, i de la nova formació La Cosina (15 d’agost), liderada per Clara Colom (ex Roba Estesa), que també presentarà nou disc el dia del concert de The Tyets.

Entrades ja a la venda

mishima

Les entrades soltes de cadascuna de les actuacions de la Garbinada Pop estan a la venda de forma anticipada. L’organització ha previst dos abonaments: Garbinada Pop i Vi i Garbinada FM que donaran accés als concerts del Celler Cooperatiu o als concerts de la carpa de les festes.

L’abonament Garbinada Pop i Vi, al preu de 40 euros, permetrà gaudir dels concerts del Celler Cooperatiu dels dies 28 i 29 de juliol amb les actuacions de sis grups: Carlota Flanêur, Selva Nua, Josep Xortó + The Congosound, Islandia Nunca Quema i els caps de cartell de cada dia, Xarim Aresté i Mishima, respectivament. L’abonament Garbinada FM, al preu de 20 euros, permetrà gaudir de les actuacions de La Cosina, Primera Cita, Buhos i The Tyets, els dies 12 i 15 d’agost.

Paraules clau:

Notícies relacionades