Back to top

Ja es coneix l'origen de l'incendi al Reus Deporitu

El dimarts 19 d'octubre es reprendran els cursets de natació. L'assegurança es farà càrrec de les reparacions

El Reus Deportiu, després de les avaluacions dels Bombers i del perit respecte a l'incendi del passat dimarts 12 d'octubre a la zona de saunes, ha fet públic un comunicat on dona més detalls del foc. 

Origen: la sauna seca

L'incendi, "fortuït", es va originar a la resistència de la sauna seca al voltant de tres quarts de 10 del vespre quan el club es trobava tancat al públic. El foc va causar danys materials a la zona d'spa (saunes, jacuzzi i banys de vapor), i el club ha anunciat que aquesta zona restarà tancada. La crema també va deteriorar altres espais pròxims, però no va generar danys estructurals. El club afirma que les instal·lacions superen satisfactòriament tots els controls de seguretat. L'assegurança es farà càrrec de les reparacions.

Reobertura de les piscines

El Reus Deportiu ha treballat intensament per reobrir les piscines 1 i 2, de fet aquest divendres els socis ja n'han pogut fer ús. La piscina 3, es podrà usar a partir del dimarts 19 d'octubre. És quan es reprendran els cursets de natació.

El club ha volgut agrair la ràpida actuació del cos de Bombers, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i del SEM. També les mostres de suport per part de l'Ajuntament de Reus, Diputació de Tarragona, altres organismes propers i la comprensió dels socis i usuaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades