Back to top

Ja no cal demanar hora per anar a comprar

Si durant la setmana passada era necessari demanar cita prèvia per ser atès en una botiga, ara ja no és així. A partir d'aquest dilluns els comerços obren la porta de forma més normalitzada. Això sí, mantenint unes mesures de seguretat en higiene i distàncies socials.
optica

Un client entra a l'òptica i s'emprova diverses ulleres. Aquest gest tan habitual abans de la pandèmia, ara s'ha de fer amb unes mesures de seguretat especials per garantir-ne la seva desinfecció. Una opció és l'ús d'un aparell amb llum ultravioleta com . I és que els locals han hagut d'invertir uns diners per adaptar-se a les noves normatives.

Malgrat la necessitat d'extremar les mesures de seguretat per frenar l'expansió de la COVID-19, els comerciants reconeixen que l'ús de pantalles o mascaretes els genera certa incomoditat i dilueix aquest tracte personalitzat i tan proper característic del petit comerç.

Aquests darrers dies els clients han anat arribant en comptagotes, i s'han atès bàsicament els serveis més urgents.

A partir d'avui sí que es preveu un increment de l'activitat comercial, fet que permetrà a molts establiments obrir en l'horari habitual d'abans de la pandèmia.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades