Back to top

Ja és oficial, Lleida acollirà la Copa del Rei i de la Reina 2022

La competició del KO tindrà lloc la primera setmana de maig a la capital de la Terra Ferma

Ja és oficial, el Pavelló Onze de Setembre de Lleida serà la seu de la propera edició de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins, que es disputarà del 5 al 8 de maig. El Reus Deportiu serà un dels equips participants, i l’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Lleida i per la Reial Federació Espanyola de Patinatge, englobarà les dues competicions per fer promoció per igual de l'hoquei sobre patins masculí i femení.

La ciutat de Lleida ja va acollir una final de la Copa del Rei l'any 2014, però serà la primera vegada que ho faci amb la Copa de la Reina. En aquesta edició, i per primer cop, hi haurà dos equips locals, el Lleida com a amfitrió masculí i el Vila-sana com a club local femení.

Malestar des de l'ACHP

Amb tot, des de l’Associació Nacional de Clubs d’Hoquei Patins han exposat el seu malestar amb la decisió final de celebrar-ho a Lleida. I és que des de l’agrupació havien expressat la seva voluntat organitzadora, per poder garantir els costos de les pernoctacions dels equips participants. Ara, denuncien que aquest dret dels clubs queda vulnerat i a l’aire.

Paraules clau:

Notícies relacionades