Back to top

Ja es poden sol·lictar les invitacions per l'acte central de la Marató a Reus

Tindrà lloc el pròxim dia 15 de desembre al Teatre Fortuny
fortuny

Les invitacions per a l'acte central que es farà el pròxim dia 15 de desembre amb motiu de la Marató de TV3 al Teatre Fortuny de Reus ja estan disponibles a través d'una nova plataforma de tiquets que posa en marxa l'Institut Municipal Reus Cultura.

Reserves a través del nou portal

entrades

La reserva d'invitacions per a l'acte central de la Marató, que es dedica enguany a les malalties minoritàries, es pot fer a través del nou portal ticket.reuscultura.cat que s'estrena amb aquest esdeveniment i que a partir d'ara permetrà als usuaris adquirir entrades o reservar invitacions directament a Reus Cultura, sense necessitat d’utilitzar cap plataforma intermediària. 

El Teatre Fortuny és un dels quatre escenaris escollits enguany (juntament amb Olot, Tàrrega i Barcelona) per fer d'epicentre de La Marató, que d'aquesta manera canvia el seu format habitual i surt del plató de TV3. Els presentadors del programa, en el cas de Reus, seran Josep Cuní i Helena Garcia Melero.

La participació de Reus i de la resta de ciutats escollides ve derivada de la implicació, any rere any, d'un gran nombre d'entitats que celebren activitats per recaptar diners en benefici de la recerca científica que promou el programa i per la gran tradició d’organització d’actes per La Marató. Una participació per part de les entitats que enguany tindrà també un paper clau en l’esdeveniment, amb la celebració de tot un seguit d’activitats al llarg de tota la jornada.

L’actor Quim Masferrer recorrerà el país durant tot el dia i serà el nexe d’unió entre totes les localitats participants. Al vespre, ell i la seva caravana arribaran al Casino l’Aliança del Poblenou, a Barcelona, des d’on conduirà la part final de l’edició 2019 del programa. Jordi Basté conduirà els actes a Olot, i Mònica Terribas, a Tàrrega.