Back to top

El jardí sensorial, protagonista de la 3a caminada solidària del Taller Baix Camp

El nou jardí sensorial del Taller Baix Camp serà l'inici i la meta de la caminada

El diumenge 7 de novembre es durà a terme pels camins de la ciutat de Reus la tercera caminada solidària de l'entitat Taller Baix Camp dins del cicle de rutes populars Rutes Reus.

Durant la jornada s'aprofitarà per a donar a conèixer la tasca d'inclusió i visibilització al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual així com les instal·lacions de la llar residència Masia Roig on el Taller Baix Camp ha creat el seu jardí sensorial que serà la sortida i arribada de l'edició de la caminada d'enguany per a presentar el nou espai de l'associació. El projecte del jardí sensorial es va iniciar fa 3 anys i actualment és un espai a l'aire lliure on els usuaris del taller treballen amb tots els sentits i on desenvolupen activitats ocupacionals, terapèutiques però també de lleure.

400 inscrits

La caminada que fins al moment ja compta amb prop de 400 inscrits ofereix dos recorreguts diferents, un d'11 kilòmetres fins a Castellvell passant per la Boca de la Mina, i un de 4,6 km fins al camí de Monterols ambdós amb meta al jardí sensorial.

Des del Taller Baix Camp s'espera que aquest espai en un futur no molt llunyà pugui ser un espai de trobada amb altres entitats, escoles i instituts per a fomentar els espais de participació i la inclusió a la ciutat.

rutes reus

Paraules clau:

Notícies relacionades