Back to top

Jaume Ciurana, distingit amb el Tro de Festa d'aquest 2022

És un destacat activista cultural, vinculat al Bravium des de fa molts anys i un dels principals impulsors de les Varietées de Sant Pericu. A més, també és el Prim que dirigeix el Canó de Festes.

Jaume Ciurana és el Tro de Festa 2022. Ciurana ha rebut el reconeixement al Saló de Plens de l'Ajuntament, just després del Pregó de la Festa Major que ha pronunciat Alba Sotorra. Com sempre que es lliure un Tro de Festa, el guardonat no en sap res i se l'acompanya al Pregó amb alguna excusa o altra per tal que sigui present on pertoca en el moment que pertoca. 

El moment del lliurament del tro ha estat, com és habitual en aquests casos, una autèntica sorpresa i una festa. Els Insonora, que són la banda de música que acompanya el Canó de Festes ha pujat al Saló de Plens amb l'excusa que havien de tocar una cançó un cop s'enllestís el Pregó. I així ha estat com s'ha enredat a Ciurana per tal de tenir-lo on calia. 

jauma ciurana tro

D'aquesta manera Jaume Ciurana veu reconeguda una trajectòria vital en l'àmbit cultural però també amb la Festa Major de Reus. Conegut pel seu somriure i les seves bromes constants, Ciurana és estimat en molts cercles de la societat reusenca. És d'aquells que no diuen mai que no i que se'ls acostuma a veure en diversos saraus. 

EL PREGÓ EN DIRECTE

Paraules clau:

Notícies relacionades