Back to top

'Jo, jo, jo!' arriba al Bravium

Núria Esquius, María Bravo i Neus Ceballos interpreten un sol personatge sobre els escenaris en un musical que barreja les emocions, la música i el riure.
Cartell musical jo, jo jo!

Aquest pròxim dissabte, 15 de febrer, té lloc al Bravium Teatre la representació del musical 'Jo, jo, jo! El Musical que parla de TU!'. L'espectacle s'iniciarà a les 21.00 h i l'entrada té un cost de 10 euros. 

Per primera vegada juntes, les actrius Núria Esquius, María Bravo i Neus Ceballos interpreten, durant una hora i quart, un sol personatge que parla sense embuts, i des de tres perspectives diferents, de la feina, la casa, els nois, la família, el mirall, la maternitat, les amigues i el futur. L’espectacle acaba sent una mescla d’emocions, música i riure. 

Aquest dimecres, 12 de febrer, 'Jo, jo, jo! El Musical que parla de TU!' passarà pel programa de Canal Reus 'Va com Va'

Aquesta producció, del conegut escriptor i músic gracienc Pere Pèries, compta també en directe amb el talent del pianista i arranjador Jorge Varela, que guia amb el piano el viatge personal de la protagonista encarnada per les tres actrius. L’efecte final és que l’obra fa de mirall a cada espectador, ja que en algun moment es veu reflectit en el personatge i els seus tres estats d’ànim. Anar a veure un musical que parli d’un mateix és, sens dubte, una proposta original per aquest dissabte.

Cartell jo, jo, jo!

Paraules clau:

Notícies relacionades