Back to top

"Jo marco el ritme", la nova proposta de Rutes Reus

Les "Rutes Reus" s'han adaptat a la covid-19. Quatre rutes durant les quatre setmanes de març, una per setmana, seran les protagonistes d'aquesta proposta. Les inscripcions ja estan obertes, i enguany, el mòbil serà un aliat imprescindible per poder realitzar els recorreguts.

Com gairebé tot en el darrer any, la nova edició de les Rutes Reus s'ha hagut d'adaptar a la situació actual. Enguany el format ha variat, i la proposta, anomenada "jo marco el ritme" passarà a tenir quatre rutes per quatre setmanes, que es podran fer individualment. Per fer-ho, els participants s'hauran d'inscriure a través de la pàgina web "Reus és esport" i baixar-se l'aplicació "RUN APP LIVE 13_5" al mòbil

Les rutes

Els recorreguts, que tindran una distància d'entre nou i onze quilòmetres, seran els següents: 

  • De l'1 al 7 de març. Un tomb per Aigüesverds. Recorregut pels camins que van a Aigüesverds, amb sortida i arribada a la Fundació Rosa M. Vivar – Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i la Unitat de la Memòria
  • Del 8 al 14 de març. Camins de l'Avellana. Recorregut sortint des de l'estadi de futbol de Reus fins a Riudoms.
  • Del 15 al 21 de març. Urbanització Sant Joan. Sortint des del Mas Miarnau, caminada fins a Castellvell, passant per la Urb. Sant Joan, el Cementiri de Reus, la urbanització El Pinar, entre altres llocs.
  • Del 22 al 28 de març. Un tomb per Bellisens. Amb sortida al Mas Iglesias, caminada fins a gairebé Vila-seca pels camins vora Bellisens.

La inscripció a "jo marco el ritme" és gratuïta, i al moment de fer-la, es pot fer un donatiu voluntari a favor de la Fundació Rosa Maria Vivar.

Paraules clau:

Notícies relacionades