Back to top

Joan Carles Adell nedarà 42 km per la lluita contra el càncer

El nedador Joan Carles Adell afrontarà el pròxim 5 de setembre una travessia de 42 km a mar obert. Un repte solidari en benefici a la campanya #pelsvalents on tot el recaptat anirà destinat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Des del Far del Fangar fins al Port de Cambrils, 42 km de travessia que Joan Carles Adell nedarà en un temps aproximat de 12 hores. Un repte que va més enllà de la motivació personal i que vol unir esport i solidaritat per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. La principal motivació del nedador és "ajudar als nens malalts de càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu" i homenatjar a la seva mare que va ser qui li va fer estimar aquest esport.

No estarà sol en aquesta aventura sinó que disposarà d'un equip de professionals que l'acompanyaran al llarg de la travessia i que posaran a la seva disposició l'avituallament necessari per poder realitzar aquest repte amb totes les garanties. Preparar aquesta prova després de l'aturada pel confinament causat per la COVID-19 ha sigut difícil, ja que, durant quasi dos mesos, "vam haver d'adaptar els entrenaments a casa, sense poder tocar l'aigua en cap moment", explica Adell.

Joan Carles Adell

Durant el dia de la prova hi haurà a disposició dels cambrilencs un estand a les Escales Reials del port per poder comprar casquets de banys i mascaretes solidàries,  i fer donatius.

Paraules clau:

Notícies relacionades