Back to top

Joan Carles Virgili: "Avui dia el club no pot fer front a la Lliga Europea"

El president del CTT Ganxets de Reus, Joan Carles Virgili, va assegurar al Cercle Central que ara mateix el club no es pot permetre competir a Europa l'any vinent. També va anunciar la renovació de Sara Ramírez i la baixa d'Anaïs Salpin.

La històrica classificació del Reus Ganxets Miró per la Lliga Europea 2021/2022 podria quedar-se en una fita sense recompensa. Joan Carles Virgili, president de l'entitat, va assegurar al Cercle Central que, a hores d'ara, "el club no pot fer front a una Lliga Europea". El fet de jugar pel continent implica que "el pressupost s'ha d'incrementar molt més, necessites més diners i el club no els té".

Virgili confia que en els pròxims quinze dies -el marge per inscriure's a la competició- "tinguem alguna notícia de l'administració local, de les territorials i si trobem algun altre patrocinador que ens ajudi". Si això no passa, "haurem de deixar-ho per un altre any". 

Confeccionant la plantilla

En prou feines ha passat una setmana des del final de temporada del Reus Ganxets Miró, però ja hi ha novetats en la plantilla del curs 2021/2022. La catalana Sara Ramírez renova, mentre que la francesa Anaïs Salpin serà baixa. Ramírez serà la capitana de l'equip, després de ser "referent per totes les jugadores, per la seva implicació, motivació i lideratge de campiona". D'altra banda, Salpin no continuarà al club, ja que ha firmat per un club de la Pro A francesa, una competició que no permet que les jugadores disputin altres lligues europees

Virgili també va destacar la feina del filial femení, el Reus Ganxets Salut i Treball, que es va quedar a les portes de l'ascens a la Divisió d'Honor. Un equip "molt jove i potent" per intentar pujar la temporada vinent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades