Back to top

Joan Masdéu publica el primer single del seu nou disc

"Tot passa" és el títol de la nova cançó de Joan Masdéu, que també ha estrenat el seu videoclip gravat a l'interior de la Casa Serra de Reus

Aquest divendres, 12 de novembre, el cantautor reusenc Joan Masdéu ha presentat "Tot passa", el primer avançament del seu nou disc que estrenarà la primavera del 2022. El disc marcarà l'inici de la nova gira de concerts de l'exintegrant dels Whiskyn's que començarà el pròxim 2 d’abril al Teatre Bartrina de Reus.

"Tot passa" és el primer avançament d’una tria de singles que Masdéu anirà publicant durant els pròxims mesos, prèviament a la publicació del que serà el seu cinquè disc en solitari.

Videoclip gravat a Reus

El videoclip s'ha enregistrat a l’interior de l’edifici modernista Casa Serra de Reus, al raval de Santa Anna, i s'hi pot veure a Masdéu a partir de diferents seqüències rodades en 360°. El videoclip ha estat realitzat per la productora Acid Factory sota la direcció i edició de Víctor Rubio i la producció de David Fernàndez, i relata el concepte de ciclicitat a partir d'aquests plans gravats en 360º. 

Mira el videoclip

Paraules clau:

Notícies relacionades