Back to top

Joan Oliver trenca el seu silenci i parla del final del CF Reus

En una entrevista al Diari de Tarragona, Oliver acusa el president de LaLiga Javier Tebas de "perseguir" el club roig-i-negre.

L'expropietari del CF Reus Joan Oliver ha trencat el seu silenci. Ara fa quatre anys, LaLiga va expulsar el CF Reus del futbol professional, i des d'aleshores s'havia perdut el rastre d'Oliver. Ara, en una entrevista al Diari de Tarragona, Oliver ha donat el seu punt de vista sobre el final de l'entitat centenària

"Tebas volia carregar-se el Reus"

Oliver carrega fortament contra el màxim dirigent de LaLiga, Javier Tebas, a qui acusa de voler-se "carregar" al Reus. De fet, Oliver compara la situació d'aleshores del club roig-i-negra amb la del Barça actualment: "el Reus va ser un banc de proves que li va servir per a la campanya actual contra el Barça". L'expropietari de l'entitat ganxeta també creu que desplegar la senyera a l'Estadi el cap de setmana posterior a l'u d'octubre "no va beneficiar al club". 

Oliver defensa Joan Laporta

En l'entrevista, Joan Oliver assegura que "la suma de les meves participacions en les empreses propietàries de les accions de la SAD del CF Reus eren del 51%", per tant, destaca que "el control i la gestió del club era cosa meva". D'aquesta manera, Oliver subratlla que "Joan Laporta no ha format part de la presa de decisions del CF Reus". Una situació que l'actual president del Barça va defensar en una entrevista al Cercle Central d'aquesta casa.

Les possibilitats reals de venda i Clifton Onolfo

Oliver confessa que va trencar un acord amb uns inversors àrabs "perquè no cobrien ni els deutes del club". De fet, diu que l'estiu del 2018 tenien una entesa amb uns compradors asiàtics via Jorge Mendes, però que "LaLiga els va recomanar que no compressin el Reus". Finalment, el club va anar a parar a mans de Clifton Onolfo, un personatge que Oliver, diu, "no me'l vaig creure", però que la situació "era límit". Davant dels rumors que Onolfo tingués vincles previs amb Oliver, aquest comenta que "mai l'he vist en persona ni me n'he refiat". 

Sense irregularitats en la gestió

El mateix mitjà explica que ni David López, administrador concursal, ni Elena de Oro, la jutgessa del cas, han vist "irregularitats en la gestió de l'entitat, primer amb Joan Oliver al capdavant i després amb Clifton Onolfo". Un CF Reus que va ser liquidat ara fa dos anys, al març del 2021. 

Paraules clau:

Notícies relacionades