Back to top

En Joan Petit, protagonista de la 8a Vermutada

La 8a edició de la Vermutada ha repartit més de 4.500 degustacions d'aquest aperitiu i ha recaptat 5.000 euros. L'esdeveniment solidari donarà tota la seva recaptació íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

El sol i el bon temps han acompanyat als centenars de persones que aquest dissabte s'han apropat a la plaça Mercadal de Reus per a fer el vermut amb en Joan Petit. La Vermutada solidària ha arribat a la seva vuitena edició amb èxit de participació, on enguany ha ofert més de 4.500 degustacions.

L'esdeveniment solidari té per objectiu recaptar fons per a una entitat diferent cada any i en aquesta ocasió, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer en serà la beneficiària, una institució que lluita contra el càncer infantil. Durant tot el cap de setmana, la capital del Baix Camp ha acollit diverses activitats pensades per aquest personatge, com un torneig d'hoquei base. En Joan visita el municipi d'un club esportiu diferent cada any i enguany el Reus Deportiu n'ha estat l'amfitrió.

el gegantó d'en Joan Petita a la Vermutada de Reus 2019

Durant l'esdeveniment també s'han entregat diversos premis a entitats de la ciutat. La Vermutada s'organitza a través a Vermuts Miró, La Cambra de Comerç, Reus Promoció i el col·lectiu El Masclet, tot plegat per a promocionar la beguda per excel·lència de la ciutat i donar d'aquesta manera la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere.

Paraules clau:

Notícies relacionades