Back to top

Joan Salvat: "Aquesta victòria ens serveix per seguir creient en el que estem fent"

El capità del Reus va passar pel Cercle Central per analitzar la victòria dels roigs-i-negres contra el CP Alcobendas.

Una victòria balsàmica. Així és com ha rebut el vestidor del Reus Deportiu Virginias el triomf davant el Club Patín Alcobendas (8-1). Joan Salvat, capità dels roigs-i-negres, va passar pel Cercle Central de Canal Reus, on va assegurar que "l'equip necessitava la victòria". Salvat va subratllar que "som conscients que estem fent bé les coses, però els resultats no ens acompanyaven. Un reflex d'això també és el partit de La Corunya, que vam jugar de tu a tu contra el Liceo i vam sortir d'allà sense cap punt".

El calendari, amb els partits contra el Barça i el Liceo pràcticament consecutius, tampoc ajudava. De fet, els resultats dels roigs-i-negres i la imatge que donava l'equip no anaven de la mà. Segons Salvat, la clau eren "els errors que fèiem, tant individuals com col·lectius. I ens castigaven més del compte", va reblar. "Però no podem abaixar la guàrdia, això ens ha de servir per millorar i analitzar-ho".

El protagonisme dels joves

Salvat es troba amb "ganes de fer coses boniques aquí a Reus". I sobre el protagonisme que estan agafant els joves -Diego Rojas, Ferran Giménez o Pablo del Río-, Salvat creu que "s'ha de valorar el fet de fer créixer jugadors a Reus, perquè no és gens fàcil i té molt de mèrit".

Paraules clau:

Notícies relacionades