Back to top

Jordi Barea: "A Dubai hi ha un toc de queda per poder netejar la ciutat"

El cambrilenc viu des de fa cinc anys a la ciutat asiàtica de Dubai, on exerceix com a professor d'espanyol en una escola internacional.
Jordi Barea

La crisi del coronavirus s'està vivint a escala mundial, però no a tot els països es viu de la mateixa manera. En el cas de la ciutat de Dubai, s'ha decretat un toc de queda entre les vuit del vespre i les sis de la matinada, període en el qual s'aprofita per fer una neteja exhaustiva de la població. Ho explica en Jordi Barea Coll, un cambrilenc qui fa cinc anys que viu a la ciutat asiàtica.

Allí hi exerceix com a professor d'espanyol en una escola internacional, malgrat que a causa de les circumstàncies, ha hagut de deixar de donar classes de forma presencial. En el seu cas, el centre ha optat per adaptar-se a les classes virtuals, a l'espera de l'aixecament del confinament. Avançant-se a les circumstàncies, des de les administracions corresponents es va decidir modificar les vacances escolars, per afavorir el confinament tant d'alumnes com de la comunitat educativa en general.

Multes per a qui se salti el confinament

Un confinament que va començar ara fa unes setmanes, davant l'aparició dels primers casos a la ciutat. És per aquest motiu, que d'entre altres mesures, es van decretar una sèrie de multes per tots aquells qui decidien saltar-se'l, que oscil·len els 200 euros. Davant la situació d'alarma, Barea puntualitza que segons fonts oficials, els hospitals treballen dins de paràmetres de normalitat, malgrat que altres fonts oficioses apunten a un futur col·lapse sanitari.

Al parer de Barea, el govern ha pres mesures massa tard, però confia que si la ciutadania les compleix tal com s'espera, la situació es normalitzi el més aviat possible.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades