Back to top

Jordi Cervera estripa el carnet d'ARA Reus

El qui va ser candidat de la formació municipalista s'ha sentit traït pel partit després que l'alcaldable, Daniel Rubio, no l'hagi inclòs en els primers llocs de la llista pel 28 de maig.

La setmana passada coneixíem els primers integrants de la llista d'ARA Reus, que acompanyaran a Daniel Rubio al capdavant de la candidatura per les municipals del proper mes de maig. Són Dolors Vázquez, que repeteix com a número 2, i Albert Piñol, flamant fitxatge de la formació que ocuparà el tercer lloc. 

Jordi Cervera, qui va ser candidat, portaveu del grup municipal d'ARA Reus i també regidor d'Esports, durant els mandats 2011-2015 i 2015-2019, no ha entomat bé quedar fora d'aquests primers llocs. Segons ha explicat a Canal Reus, se sent traït per Rubio, ja que considera que es "un valor polític a tenir en compte". Per tot plegat, Cervera s'ha donat de baixa d'ARA Reus. 

El tercer lloc

Cervera havia demanat a Rubio ocupar la segona posició a les llistes. Una petició que el candidat havia denegat. Segons explica Cervera, s'havien donat temps fins després de les festes de Nadal per acabar de decidir la seva ubicació a la candidatura, però Rubio ja havia escollit Piñol per a la tercera posició, el que va indignar l'exdirigent municipalista. 

De fet, Cervera assegura també als micròfons de Canal Reus que està a l'espera de veure si suma amb altres forces polítiques amb vista el 28 de maig. 

Paraules clau:

Notícies relacionades