Back to top

Jordi Cervera i el grup Malalts d'Aigua nedaran 45 quilòmetres per la lluita contra l'ELA

El repte anirà acompanyat per un seguit d'actes al Club Nàutic de Cambrils per recaptar fons per la fundació Miquel Valls

Jordi Cervera i la Fundació Malalts d'Aigua nedaran 45 quilòmetres per relleus en solidaritat amb els malalts d'ELA, des de la plataforma Casablanca de Repsol fins al Club Nàutic de Cambrils. El pròxim 22 d'agost, Cambrils dedicarà unes jornades a recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia.

El repte "Connecta't per l'ELA" vol visibilitzar la malaltia i donar suport a les institucions que lluiten per erradicar-la. Durant la cursa de relleus, els 12 nedadors del grup Malalts d'Aigua estaran acompanyats per 4 vaixells que els donaran suport i ànims.

Entrevista a Jordi Cervera i Cristina Vallespí

Altres activitats

Per altra banda, al Club Nàutic es desenvoluparan activitats durant tot el dia, que tindran preus simbòlics i que aniran destinats íntegrament a la Fundació Miquel Valls. Caiac, motos d'aigua i una fideuada organitzada per la Confraria de Pescadors són només alguns dels actes que protagonitzaran la jornada.

El celler Clos Galena s’ha implicat especialment en l’acció solidària destinant a la Fundació Miquel Valls un euro de cada ampolla venuda del seu vi ‘Secrets de Mar’. Fins al moment ha aconseguit recaptar ja més de 4.500 euros i l’acció es mantindrà fins a final de 2021.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades