Back to top

Jordi Compte deixarà la presidència del Club Tennis Reus Monterols

El mateix president ho va anunciar a finals del 2021, i ho va confirmar al Cercle Central de Canal Reus, on també va parlar de la salut de l'entitat.

Durant la inauguració de la nova entrada del Club Tennis Reus Monterols, el passat desembre, Jordi Compte va anunciar que deixava la presidència de l'entitat cinquantenària després de deu anys com a màxim dirigent del club. Així ho ha confirmat el mateix Compte al Cercle Central de Canal Reus, on ha expressat la seva satisfacció per haver "pogut executar molt dels projectes que teníem al cap". També ha subratllat que "és el moment de donar un relleu als socis i sòcies que vulguin continuar". 

Precisament, el procés electoral està previst que comenci la segona quinzena del pròxim mes de març. Pel que fa a la situació del club, Compte assegura que l'entitat "va pel camí d'aconseguir l'estabilitat econòmica". Està "content" dels números que té el club avui en dia, ja que són pràcticament de "l'època prepandèmia", rebla.

Cap de setmana d'activitat

Tot plegat després que aquest cap de setmana es disputessin les finals masculines i femenines del Trofeu Compte de Godó sub 14 a les instal·lacions del Monterols, amb les victòries d'Indira Delgado i Adrià Velázquez. Ambdós s'han emportat el títol i s'han classificat per jugar el quadre final que es disputarà a Barcelona coincidint amb el torneig de l'ATP

A més a més, el primer equip masculí sènior de pàdel del club ha assolit l'ascens a la Primera Catalana. 

Paraules clau:

Notícies relacionades