Back to top

Jordi Cuixart, al descobert al llibre 'Tres dies a la presó'

La periodista catalana Gemma Nierga ha compartit amb el públic del Círcol de Reus, l'experiència d'una llarga entrevista amb Jordi Cuixart. Una aventura de 3 dies a la presó de Lledoners que ha donat peu al llibre 'Tres dies a la presó: un diàleg sense murs'.
Llibre 2 dies a la presó de Gemma Nierga i Jordi Cuixart

'Tres dies a la presó: un diàleg sense murs'. Un llibre que neix d'una llarga conversa de 12 hores a la presó de Lledoners entre la periodista Gemma Nierga i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart. Una aventura de tres dies en què Nierga volia conèixer quina havia estat la vida de Jordi Cuixart, dins i fora de la presó, però també la seva mirada política i ideològica.

Un llibre ple d'opinions, però sobretot ple de sentiments. Nierga ho descriu com una obra en què les emocions de Cuixart estan tan al descobert, que fins i tot van fer perillar la publicació del llibre.

'Tres dies a la presó' pretén ser un pont de diàleg entre totes les parts. Per aquest motiu, Jordi Cuixart volia escriure el llibre en català i en castellà. De fet, Gemma Nierga assegura que les vendes en castellà estan sent igual o superiors que en català.

Paraules clau: