Back to top

Jordi Garcia: "Ens ha agradat jugar tres finals"

El tècnic roig-i-negre va assegurar al programa d'esports d'aquesta casa que les finals assolides l'any passat són difícils de repetir, però que lluitaran per donar una alegria a l'afició.

La temporada del Reus Deportiu Virginias ha arrancat, i els roigs-i-negres ja han jugat la primera final del curs i han sumat els primers tres punts de l'any a l'OK Lliga. Un any que es presenta complicat, ja que el nivell de la competició domèstica serà igual o més alt que l'any passat i enguany torna la Lliga Europea. El tècnic roig-i-negre Jordi Garcia, explica al Cercle Central de Canal Reus que "ens ha agradat jugar tres finals, ens ha agradat tornar a omplir el pavelló del Reus i ens ha agradat tornar a enganxar la gent de Reus". 

Garcia assegura que "el que vam viure l'any passat és molt difícil de repetir", però que l'equip treballa i "lluita per tornar-ho a fer", per donar "una alegria" a l'afició. L'entrenador considera que l'equip "està consolidat", i que "tenim molta il·lusió amb l'OK Lliga". Destaca que cada partit "és un pas més per jugar una nova final i per poder guanyar un títol". Una pressió que subratlla que l'equip l'ha d'assumir "des del minut zero". 

L'entrenador també va assegurar que van trobar a faltar l'afició del Reus durant els primers minuts del duel contra l'Igualada, i els demana que "estiguin al costat de l'equip".

Paraules clau:

Notícies relacionades