Back to top

Jordi Garcia: "Hem de lluitar per tot"

L'entrenador del Reus Deportiu Miró, Jordi Garcia, té clar quin és l'objectiu del conjunt roig-i-negre per aquesta temporada: lluitar per tots els títols. El tècnic es planteja objectius a curt termini i que el seu equip es pugui adaptar a totes les situacions possibles.

Jordi Garcia es va mostrar satisfet pel partit que van jugar els seus homes el passat diumenge contra el Noia Freixenet, en el que va ser la primera victòria de la temporada pels roigs-i-negres. En una entrevista realitzada al Cercle Central, el tècnic també va assegurar que aquesta temporada el Reus Deportiu Miró ha de lluitar per tot.

La incertesa de com anirà el curs fa que Garcia es plantegi objectius a curt termini i vol que el seu equip sigui totalment adaptable a les possibles situacions que sorgeixin.

Jordi Garcia: "Hem de lluitar per tot"

Garcia també va valorar la dificultat del grup de la Lliga Europea, on els reusencs s'enfrontaran a l'Oliveirense i el Barcelos portuguesos i el Saint-Omer, campió francès. Considera que tots els encontres seran complicats i que caldrà lluitar la classificació pels quarts de final partit a partit.

Dissabte, Girona HC-Reus Deportiu Miró

El pròxim partit d'OK Lliga del Reus Deportiu Miró serà lluny del Palau d'Esports. Aquest dissabte a les 20:30h, els ganxets jugaran contra el Girona HC, que va iniciar la competició perdent per 5-2 contra el CH Caldes.

Paraules clau:

Notícies relacionades