Back to top

Jordi Garcia es mostra optimista sobre el futur de la Lliga Europea

El tècnic del Reus Deportiu Virginias creu que es trobarà una solució en el conflicte que ara mateix hi ha en l'hoquei europeu.

El Reus Deportiu Virginias no disputarà, a hores d'ara, cap competició continental aquesta temporada. Després de la renúncia per jugar la Lliga Europea dels dotze clubs de l'EHCA, el plantejament del curs 21/22 varia. Jordi Garcia, entrenador dels roigs-i-negres, ha dit la seva sobre el tema en una entrevista al programa d'esports d'aquesta casa, el Cercle Central. Garcia es mostra "optimista" tot i que és conscient que "la situació és dramàtica i a dia d'avui no sabem què passara". "Crec que pel bé de l'hoquei alguna cosa es farà i, probablement, es trobarà una solució", assegura. 

La temporada ja es preveia llarga amb el retorn del play-off, una fase final que l'entrenador reusenc sempre havia volgut recuperar. Garcia creu que aquest format "donarà més opcions als equips que no tenim el potencial de Barça, Liceo i Noia". El tècnic deixa clar que "la nostra ambició és anar a pels partits i jugar totes les finals possibles", conclou.

Reus-Palafrugell per Canal Reus

Tot plegat després de la primera victòria del curs del Reus Deportiu Virginias. Aquest cap de setmana els roigs-i-negres juguen diumenge a les 16 h al Palau d'Esports contra el Club Hoquei Palafrugell. Un partit que es podrà seguir en directe per Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades