Back to top

Jordi Garcia: "Tornar a competir a la Lliga Europea és bo"

El Reus tornarà a jugar la Lliga Europea del 16 al 18 de desembre. Els roigs-i-negres entren a la segona ronda de la competició, amb l'objectiu de classificar-se per la fase de grups definitiva.

L'aventura continental del Reus Deportiu Virginias d'aquesta temporada començarà el cap de setmana del 16 al 18 de desembre. Els roigs-i-negres iniciaran la Lliga Europea en la segona fase de la competició, amb una lligueta de quatre equips. Després del format breu disputat a Luso el 2021, i d'un torneig oficiós a La Corunya el passat mes d'abril, el tècnic Jordi Garcia assegura que "tornar a competir a la Lliga Europea és bo". 

L'entrenador considera que els dos equips que entren a la segona fase "podríem ser caps de sèrie tranquil·lament", i que la lligueta "serà duríssima". El bitllet per la fase de grups definitiva es jugarà en un cap de setmana, i per aquest motiu, Garcia considera que "pot passar de tot, perquè tot estarà molt igualat" i que "hi poden haver moltes sorpreses". 

Els participants

En la primera ronda de la Lliga Europea hi participaran el Lleida, el Calafell, el Caldes i l'Alcoi de l'OK Lliga; el Forte dei Marmi, el Valdagno, el Grosseto i el Bassano italians; el Valongo i el Braga de Portugal; el Quevert, La Roche Sur Yon, el Coutras i el Noisy Le Grand francesos, el Genève suís i el King's Lynn anglès.

A la segona fase hi entrarà el Reus Deportiu Virginias i el Noia de l'OK Lliga; l'Oliveirense i el Barcelos portuguesos; el Follonica i el Lodi italians; el Diessbach suís i l'Herringen d'Alemanya.

Els vuit caps de sèrie de la competició i que ja estan classificats per la fase de grups definitiva són el Deportivo Liceo i el Barça de l'OK Lliga; l'Sporting, el Porto i el Benfica portuguesos; el Sarzana i el Trissino d'Itàlia i el Saint-Omer francès.

Paraules clau:

Notícies relacionades