Back to top

Jordi Just: "Confinar als turistes és esperpèntic"

En una entrevista a Canal Reus, el president de la Cambra de Comerç de Reus valora molt negativament la decisió de l'Estat Espanyol de mantenir els visitants de fora del territori en quarantena.
Turisme

La Cambra de Comerç de Reus considera esperpèntic que els turistes que vulguin visitar aquest estiu l'Estat Espanyol hagin de quedar-se confinats 14 dies.

El president de l'ens cameral, Jordi Just, assegura que "sembla que ens volguem disparar directament al peu" que és un turpede a la línia de flotació del turisme, que ja ho està passant prou malament per culpa de la situació actual.

Just aposta per models "com els d'Itàlia o Grècia", on la política de promoció del turisme és una altra ben diferent, i assegura que no s'han donat les ajudes que el sector necessita per tirar endavant.

El president de la Cambra de Comerç reclama ajudes "que no necessàriament han de ser liquiditat, sinó compensacions via impostos, com per exemple l'impost de societats". De fet, assegura que el territori ho passarà molt malament sense una aposta decidida de l'estat per donar suport als empresaris. Aplaudeix la tasca dels ajuntaments i recrimina a les administracions superiors la falta de comprensió davant d'una situació complicada.

Entrevista completa

Paraules clau:

Notícies relacionades