Back to top

Jornada de cribratge massiu al Campus Bellissens de la URV

Durant la jornada al Campus Bellissens s'han realitzat un total de 160 mostres entre personal docent, no docent i alumnat.

El Departament de Salut ha iniciat un cribratge massiu als quatre campus de la Universitat Rovira i Virgili per tal de detectar casos asimptomàtics.

Aquest dimarts s'ha iniciat la campanya al Campus Bellissens de Reus on s'han realitzat un total de 160 atencions a personal docent, no docent i alumnat del centre. Quatre tècniques auxiliars han estat les encarregades de realitzar la PCR frotis nasal d'automostra i un test serològic ràpid. 

Els resultats de la primera prova s'obtindran durant les properes 24/48 hores, en canvi els del test serològic estaran disponibles durant 4 hores posteriors a la realització de la mostra. 

Gràcies a la combinació de les dues proves, es podrà conèixer si hi ha positius asimptomàtics i també detectar els anticossos. De fet, Salut ha previst ampliar les jornades de cribratge i arribar als 3.000 tests entre els quatre campus de la Universitat.


optiques visio

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades