Back to top

Jornada per fomentar l'adopció i acollida d'animals a Reus

La jornada se celebrarà a la Fira Centre Comercial i comptarà amb diverses associacions del territori que es dediquen a l'adopció d'animals

La Fira Centre Comercial celebrarà el pròxim 18 de setembre una jornada de conscienciació per fomentar l'adopció i acollida d'animals sense llar. Amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a la necessitat de donar a les mascotes abandonades una nova oportunitat en la societat.

Participació de set associacions d'adopció d'animals

La terrassa exterior de la Planta Segona del Centre Comercial acollirà, de 12 h a 20 h, un espai en què set associacions presentaran als assistents la tasca que duen a terme, les formes de col·laborar amb elles i els processos d'adopció d'animals que busquen una nova llar. Hi seran presents l'Associació Reus Gats, SOS Gat Salou, Catus Camp, Peluts amb Bigoti, Delta Rescat, SPAC Torredembarra i l'Associació Protectora d'Animals de Tarragona.

Desfilada canina amb premis

A la mateixa Planta Segona, a les 17.30 h de la tarda, KIWOKO, amb el patrocini d'Affinity- Advance, realitzarà una desfilada popular canina oberta a tota la ciutadania, de manera que qui vulgui inscriure la seva mascota només ho ha de fer a la mateixa botiga de KIWOKO de la Fira Centre Comercial.

El termini per a inscripcions acaba el mateix dissabte 18 i cal ressaltar que hi haurà premis per a tots els participants a la desfilada. La desfilada comptarà amb la presència de les mascotes inscrites i amb la dels animals sense llar que algunes de les associacions portaran fins a La Fira, perquè el públic assistent els pugui conèixer.

Mostra informativa

animals la fira centre comercial adopció

D'altra banda, a la Planta Baixa de la Fira Centre Comercial s'ha instal·lat una mostra informativa i amb imatges de les diferents associacions participants en què es mostra la seva valuosa tasca social. La Fira, a més, farà una aportació a cada entitat canviable a la botiga de KIWOKO. Aquesta primera jornada destinada als animals de companyia i sense llar tindrà continuïtat amb més activitats al Centre Comercial els pròxims mesos i no es quedarà en una acció puntual.

Paraules clau:

Notícies relacionades